Vochtexperts

Vochtexperts: De beste in België en Nederland

Zoek je een vochtexpert in België of Nederland? Hieronder hebben wij lijstje samengevat van de meest gekende vochtbestrijdingsbedrijven in België en Nederland. Deze bedrijven specialiseren zich in oplossingen voor kelderdichting en andere vochtproblemen.

Via onze handige tool kan je offertes vergelijken.

Vochtexperts België en Nederland

Adams

Bij Adams bvba weten ze dat kelderdichtingswerken essentieel zijn tegen opkomend vocht. Het bedrijf is gevestigd te Brasschaat, België en sinds 1995 de specialist bij uitstek in vochtwering. Met al meer dan 25 jaar ervaring kan je rekenen op mooie resultaten en een duurzame afwerking.  Bekijk de diensten van Adams bvba.

Aldiva Works kelderdichting

Aldiva is een vochtbestrijdingsbedrijf die specialiseert in het waterdicht maken van ondergrondse constructies en het behandelen van muren tegen opstijgend vocht. Het bedrijf is gelegen te Antwerpen, België maar heeft ook branches in Gent, Brugge, Leuven, Kortrijk en Aalst. Lees hier hoe Aldiva Works te werk gaat.

Aqua Protect

Aqua Protect valt verder onder de bedrijven https://groupprotect.be/ https://www.isoprotect.be deze zijn allemaal gespecialiseerd in vochtbestrijding, opstijgende vocht ,kelderafdichting, condensatie en airco. Bekijk hier de vochtbestrijdingsmethodes van Aqua Protect.

Bodima

Het vochtbestrijdingsbedrijf Bodima is gelegen in Breda, Nederland specialiseert in waterdichting maar ook in algemene gevelrenovatie. Het Nederlandse renovatiebedrijf bestaat reeds 50 jaar. Bekijk alle oplossingen van Bodima voor vochtbestrijding.

De Leeuw Waterdicht

De Leeuw waterdicht , gelegen in Antwerpen België, biedt oplossingen voor al uw vochtproblemen en waterdichtingswerken. Ook kelderdichtingen, betonherstelling en gevelbehandeling. Lees meer over de diensten van De Leeuw Waterdicht.

HomeProtec

Vochtbestrijdingsbedrijf HomeProtec biedt professionele uitkomst bij het aanpakken van vochtproblemen. Veel mensen hebben last van vochtproblemen in huis, niks doen is geen optie! Vaak wordt er gedacht dat een professionele oplossing hiervoor duur is, dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Vochtbestrijding, kelderdichting, gevel- en muurbescherming van Homeprotec.

MurProtec

Wie aan vochtbestrijding denkt, denkt meteen aan MurProtec, het bedrijf heeft al meer dan 66 jaar ervaring in het voorkomen en bestrijden van vocht in woningen en gebouwen. Bekijk hier alle diensten van MurProtec.

Ronny Mattheeuws - Kelderdichting en isolatie

Mattheeuws Ronny BVBA  beschikt over een unieke techniek, die uw vochtprobleem perfect kunnen oplossen. Het bedrijf is gelegen te Aalter, België en bestaat reeds 13 jaar. Bekijk hier de diensten van Ronny Mattheeuws.

Tibas Vochtbestrijding

Tibas gelegen in Temse, België is de expert die vochtproblemen aanpakt. Kelderdichting is een van de methoden om vocht in de kelder tegen te gaan. Ook een slechte afvoer van water kan een oorzaak zijn dat de kelder nat blijft. Bekijk hier alle oplossingen van vochtbestrijding Tibas.

Van Der Steen - Kelderafdichting

Van Der Steen is de absolute specialist om lekkages te lijf te gaan. Gelegen in Berlicum, Nederland is dit bedrijf al vele jaren gespecialiseerd op dit vlak. Verschillende mogelijkheden zijn er om lekkages op te lossen, dit wordt altijd uitgebreid vooraf besproken. Bekijk hier de diensten van Van Der Steen.

Van Hoof - Kelderdichting

Van Hoof Kelderdichting is een eenmanszaak gelegen in de Belgische kempen met als cliënteel, particulieren en kleine bedrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het waterdicht maken van kelders en regenputten.  Bekijk hier de vochtprobleem oplossingen Van Hoof

Vochtbestrijding Verstraeten

Verstraeten alg. vochtbestrijding is gevestigd in Limburg, België en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het bestrijden van vochtproblemen in woningen. Alle werken worden door het bedrijf zelf uitgevoerd waardoor u gerust kan zijn dat u geen derde partijen hoeft te betalen. U kan terecht bij Verstraeten alg. vochtbestrijding voor de volgende diensten.

Yves Letten Kelderdichting 

Yves Letten Kelderdichting is een specialist in kelderdichtingen en waterdichte cementeringen voor Oost- en West-Vlaanderen in België.  Bekijk hier de diensten van Yves Letten.

Water-dicht Kelderdichting 

Water-dicht is een Belgisch bedrijf uit Merelbeke en heeft vochtoplossingen voor diverse oorzaken in de kelder aan vocht. Bekijk de methodes van Water-dicht om opstijgend vocht tegen te gaan met kelderdichting. 

Insert Countdown

Vergelijk gratis offertes via onze handige online tool 

Start hieronder en vergelijk zelf prijzen voor kelderdichting.